Agenda

Elke zaterdag wordt er vanaf 13.00 uur op de Heemtuin gewerkt. Voel je vrij om eens op de Heemtuin langs te komen om te zien wat het werken inhoudt. Het is altijd erg gezellig en gevarieerd vrijwilligerswerk.

Tijdens de zomertijd ben je ook op woensdagavond van harte welkom. In 2020 zijn de avonden op de Heemtuin van 1 april t/m 2 september. Vanaf 19.00 uur.

Vanwege het Corona-virus houden we ons natuurlijk aan de aanwijzingen van de rijksoverheid. Dat wil zeggen dat we ons werk op een aangepaste wijze uitvoeren. We werken op ruime afstand van elkaar. Koffie-/thee-pauzes houden we buiten maar niet allen tegelijk.

Wel is er besloten om de geplande excursies voor het voorjaar en de zomer te cancelen. Het is onvermijdelijk dat enthousiaste deelnemers te dicht bij elkaar gaan staan. Dit houdt in dat de Open dag van zondag 7 juni niet doorgaat en dat ook de nachtvlindernacht van19 juni en de libellenexcursie van 28 juni worden afgelast.

Op zaterdag 5 september is de Hooidag. Vanaf 10.00 uur.

De Najaarsexcursie is op zondag 11 oktober om 14.00 uur. Dan zijn op de Heemtuin wellicht al mooie herfstkleuren te zien.

Op zaterdag 7 november is de landelijke Natuurwerkdag. Op de Heemtuin starten we om 10.00 uur.

Terug

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email