Agenda

Elke zaterdag wordt er vanaf 13.00 uur op de Heemtuin gewerkt. In de periode dat de zomertijd geldt, werken we ook op woensdagavonden te beginnen op 30 maart t/m woensdagavond 31 augustus. Vanaf 19.00 uur. Voel je vrij om eens op de Heemtuin langs te komen om te zien wat het werken inhoudt. Het is altijd erg gezellig en gevarieerd vrijwilligerswerk. We hopen je te zien! 

De volgende publieksactiviteiten hebben we nog gepland:

  • Nature Impact Days op zaterdag 27 augustus 2022

🐻 Rauwdouwers, vrije vogels, waterratten opgelet!

Wil jij deze zomer:
🌞 Lekker de natuur in met andere freaks of nature
💡 Meer leren over natuur en biodiversiteit
🍔 Een beregezellige dag inclusief [lunch/borrel/pizza]
💚 Eigenhandig de natuur en biodiversiteit in jouw buurt versterken

Dan zijn de Nature Impact Days iets voor jou! (@natureimpactdays)

Op de heemtuin gaan we op 27 augustus aan de slag met het op hopen zetten van het hooi, zodat het een week later, op onze gebruikelijk hooidag, gemakkelijk kan worden afgevoerd..

Meld je hier aan (en sleur gelijk je vrienden mee 😊 >> https://www.campagnes.zelfdoeninzh.nl/o/Heemtuin-Goudse-Hout/events/-/55087

#natureimpactdays #biodiversiteit #nid2022 #nid #natuurinnederland #natuur

  • De eerste zaterdag van september is altijd onze Hooidag. Dat is in 2022 op zaterdag 3 september. Het gras is van te voren gemaaid en ligt als hooi in hopen te drogen. We voeren het met handkracht af op berries en met (krui)wagens. Het is altijd een heel gezellige activiteit voor iedereen (jong en wat ouder). Voor versnaperingen wordt door de Heemtuin gezorgd.

Later in het jaar is er nog de landelijke natuurwerkdag waar de heemtuin steeds aan mee doet. Die is op zaterdag 5 november en is gelijk de start van winterseizoen.

 

Terug

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email