Films

Dat het veel geregend heeft de afgelopen maanden, dat is goed op de Heemtuin te merken. Filmer Evert heeft ons werken in de regen vastgelegd.

 

Joke van den Broek heeft het ‘omleggen’ van de laatste grote els op de elzenkade op film vastgelegd. Dit was op 12 maart 2022. Dit keer bij uitzondering met behulp van een kettingzaag. De vrijwilligers werken zoveel mogelijk met handkracht.

 

Onze “huiscineast” Evert heeft in het jaar 2021 vele filmopnames gemaakt en daar een mooie totaalfilm van gemaakt. De film geeft een mooi overzicht van wat de heemtuin te bieden heeft, met de nadruk op de hooilanden. Er wordt met een motormaaier gemaaid, maar verder wordt vrijwel al het werk met handkracht uitgevoerd. Uiteindelijk is te zien met hoeveel plezier er op de hooidag door de vrijwilligers is gewerkt.

 

Met onderstaande film geeft Evert Hasselaar “Impressies op de heemtuin in een uitzonderlijk voorjaar”.

 

Zaterdag 20 februari leek wel de eerste lentedag van 2021. Evert Hasselaar heeft daarvan een mooie impressie gefilmd.

 

Op zaterdag 7 november is er weer veel werk verzet op de heemtuin. Evert Hasselaar heeft een paar leuke filmpjes gemaakt die hieronder worden weergegeven.

 

De ijsvogel was een keer op bezoek op onze heemtuin. Jesse Brunink heeft hier een leuk filmpje van gemaakt. Klik erop en je ziet hem of haar een visje eten.

 

Hieronder is een mooie film over de Heemtuin te zien, gemaakt door film- en videoclub Het Toverlint. De film duurt 7 minuten maar geeft een overzicht van veel wat de Heemtuin te bieden heeft.

Terug

Print Friendly, PDF & Email