Agenda

Elke zaterdag wordt er vanaf 13.00 uur op de Heemtuin gewerkt. Voel je vrij om eens in de Goudse Hout langs te komen om te zien wat het werken inhoudt. Het is altijd erg gezellig en leuk vrijwilligerswerk.

Tijdens de zomertijd ben je ook op woensdagavond van harte welkom. In 2020 zijn de avonden op de Heemtuin van 1 april t/m 2 september. Vanaf 19.00 uur.

Vanwege het Corona-virus houden we ons natuurlijk aan de aanwijzingen van de rijksoverheid. Dat wil zeggen dat we ons werk op een aangepaste wijze uitvoeren. We werken op ruime afstand van elkaar. Koffie-/thee-pauzes houden we buiten maar niet allen tegelijk.

Sommige geplande activiteiten kunnen niet doorgaan. De voorjaarsexcursie van zondag 19 april gaat niet door. Ook de Open dag van zondag 7 juni wordt gecanceld.

Voor wat betreft de nachtvlindernacht van 19 juni en de libellenexcursie van 28 juni hebben we nog geen besluit genomen.

Op zaterdag 5 september is de Hooidag. Vanaf 10.00 uur.

De Najaarsexcursie is op zondag 11 oktober om 14.00 uur. Dan zijn op de Heemtuin wellicht al mooie herfstkleuren te zien.

Op zaterdag 7 november is de landelijke Natuurwerkdag. Op de Heemtuin starten we om 10.00 uur.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie